Skip to main content

Vakituinen varastotyöntekijä Keravalle

Etsitkö vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä varastoympäristöstä? Onko toiveesi löytää vakituinen työpaikka osana tiivistä työyhteisöä?

Etsimme asiakkaallemme Tornokone Oy:lle Keravalle varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat varastotehtävät kuten lähtevän sekä saapuvan tavaran käsittely, keräily- ja hyllytystehtävät sekä muut varastoympäristölle oleelliset tehtävät kuten varaston organisointi ja ylläpito.

Työ on kokoaikaista ja työajat sijoittuvat arkipäivisin päivävuoroon pääasiassa klo 8–16 välille. Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun olevan valmis aloittamaan nopealla aikataululla. Työsopimus kirjoitetaan aluksi Baronan kanssa, mutta hyvin pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille.

Etsimämme työntekijä on oma-aloitteinen ja vastuullinen työntekijä, jolta löytyy mielellään jo entuudestaan aiempaa varasto- tai trukkikokemusta. Tärkein kriteeri työssä onnistumiseen kuitenkin on oikea asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta. Myös valmius fyysiseen ja liikkuvaan työhön on tärkeää. Positiivinen palveluasenne sekä asiakaspalveluhenkinen työskentelyote ovat myös hyödyksi tehtävässä, sillä vastuihisi kuuluu osana myös asiakaspalvelu. Lisäksi B-ajokortti katsotaan eduksi, sillä tehtäviisi voi kuulua myös pakettiautolla ajamista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Rinne (teemu.rinne@barona.fi).

Hae paikkaa viimeistään 07.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: teemu.rinne@barona.fi

Tornokone Oy

Tornokone toimittaa betoniteollisuuden koneet ja laitteet joka Suomen kolkkaan. Olemme tehneet yhteistyötä jo kymmeniä vuosia edustamiemme päämiesten kanssa ja saattekin kauttamme Putzmeisterin ja Liebherriin laadukkaat betonipumput, -asemat, käsittelylaitteet ja kuljetuskaluston varaosien ja tarvikkeiden lisäksi. Kokemuksemme myötä tunnemme toimialan hyvin ja tiedämme, millainen kalusto palvelee alan toimijoita parhaiten missäkin tilanteessa.

Välitämme myös käytettyä betoniteollisuuden kalustoa alan toimijoille. Tarjoamme myös myymällemme kalustolle katsastus- ja huoltopalveluita sekä järjestämme koulutukset koneiden ja laitteiden käyttöönottoon sekä niiden turvalliseen käyttöön.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Vakituinen varastotyöntekijä Keravalle

Barona Logistiikka
Kerava
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Logistiikka
Lohja
Barona Logistiikka
Hämeenlinna