Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vakituisia palveluneuvojia Telia-tiimiin Baronalle Kuusamoon

Oletko positiivinen persoona, jota motivoi tavoitteellinen työskentely? Löytyykö sinusta myyntihenkisyyttä, ratkaisukeskeisyyttä ja haluat kehittyä modernin asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö Baronan asiakaspalvelukeskukseen Kuusamoon!

Haemme nyt kokoaikaisia työntekijöitä Baronan Kuusamon palvelukeskukseemme työskentelemään monikanavaisessa Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa. Uusien työntekijöiden koulutus on tarkoitus aloittaa syys-lokakuun 2021 aikana.

Baronalla on Kuusamossa asiakaspalvelukeskus, jossa palvelemme Telian kuluttaja-asiakkaita monikanavaisesti sekä puhelimen että chatin välityksellä. Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin ja toimintamme perusta on tarjota yksilöllistä ja kokonaisvaltaista asiakaspalvelua jokaiselle. Haemme ennen kaikkea myyntihenkisiä ja ratkaisukeskeisiä henkilöitä, jotka nauttivat uusien asioiden oppimisesta niin myynnin kuin asiakaspalvelun saralla. Valmis osaaja tai kaikkitietävä operaattorialan guru sinun ei tarvitse olla, sillä tehtävään on kattava perehdytys työsuhteen alussa. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja tuemme aktiivisesti oppimistasi myös perehdytyksen jälkeen. Arvostamme rohkeaa, ennakkoluulotonta ja myynnillistä otetta työntekoon. IT-taidoista on hyötyä ja aiempi kokemus useiden järjestelmien yhtäaikaisesta käytöstä on eduksi. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Haemme kokoaikaisia työntekijöitä ja työtunteja on luvassa 37,5 h viikossa. Tiimimme työskentelevät pääasiallisesti maanantaista lauantaihin klo 8-18 välillä, työvuoroja voi satunnaisesti olla myös iltaisin. Kun osaamisesti on riittävällä tasolla, meillä voit myös työskennellä etänä noin puolet työajastasi. Palkkauksessa noudatamme ICT-alan työehtosopimusta ja lisäksi maksamme suoritepalkkioita tehokkuuteen ja myynteihin perustuen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros voi myös tapahtua lyhyellä videohaastattelulla. Lähetämme kutsun videohaastatteluun sähköpostitse, joten seuraathan sähköpostiasi.

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä sähköpostitse Henri Pesoselta (henri.pesonen@barona.fi). Lisääthän viestiisi puhelinnumerosi, jotta sinuun voidaan olla tarvittaessa puhelimitse yhteydessä.

Hae paikkaa viimeistään 26.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: henri.pesonen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Vakituisia palveluneuvojia Telia-tiimiin Baronalle Kuusamoon

Barona
Kuusamo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus