Skip to main content

Vakuutusedustaja, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva, Kotka

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on kotimainen vahinkovakuutusyhtiö. Keskinäisyys tarkoittaa sitä, että asiakkaat eli vakuutuksenottajat omistavat Turvan. Toiminta-ajatuksenamme on huolehtia omistaja-asiakkaidemme taloudellisesta turvallisuudesta ja olla ammattiliittojen ainutlaatuinen kumppani. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella.
<p><iframe width="560" height="315" src=" https://www.youtube.com/embed/rOMwtAIvbbs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe></p>

Onko intohimosi myynnillinen asiakaspalvelu?

Etsimme Kotkan myyntialueelle aktiivista, myynnistä syttyvää VAKUUTUSEDUSTAJAA, joka omalla työpanoksellaan haluaa saavuttaa merkittävän ansiotason joustavassa työympäristössä.

Lupaamme sinulle koulutuksen ja tuen työtehtäviisi, loppu on vain omasta aktiivisuudestasi kiinni. Haluatko kuulla lisää, olisitko sinä sopiva yrittäjänä toimiva edustaja joukkoomme?

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Edellytämme sinulta

Halua olla menestyvä myyjä
Intoa oppia uutta
Tavoitteellista otetta tekemiseesi
Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta

Tarjoamme sinulle

Hyvin kilpailukykyiset myyntipalkkiot
Valmiin kohderyhmän ja sen kautta tulevat kontaktit
Mahdollisuuden taloudelliseen tukeen toiminnan alussa
Mukavat työkaverit ja koko organisaation tuen
Mielenkiintoisen työn ja hyvät tuotteet
Mahdollisuuden uuteen ammattiin ja etenemiseen uralla

Kiinnostuitko?

Hakemusten läpikäynnin ja ensimmäisen vaiheen haastattelut hoitaa Valtti Henkilöstöratkaisut Oy:n HR-konsultti. Toisen vaiheen haastattelut tapahtuvat asiakasyritys Turvan yhteyshenkilön kanssa. Hakijoiden kaikki tiedustelut ja työhakemukset jätetään Valtti Henkilöstöratkaisut Oy:lle - eli ei yhteydenottoja suoraan asiakkaaseen Turvaan.

Haethan työpaikkaa oheisen linkin kautta. Täytä valmiiseen hakemuspohjaan myös koulutus- ja työkokemustietosi. Vaihtoehtoisesti voit liittää mukaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.

Lisätietoja

Juhani Piilonen
HR-konsultti
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy || Keskustori 1 A 2, 33100 Tampere || Kauppakatu 14 A 27, 40100 Jyväskylä
050 555 4318 || vaihde 010 320 3920
juhani@valttiratkaisut.fi || www.valttiratkaisut.fi

Vakuutusedustaja, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva, Kotka

Kymenlaakso
Kotka
Yrittäjä, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus