Skip to main content

Primary tabs

Valaistussuunnittelija

Valaistussuunnittelulla luodaan toimivia ja hyvinvointia tukevia työtiloja, turvallisia ulkoalueita ja elämyksiä ihmisten kohtaamispaikkoihin. Tapahtumavalaistus ilahduttaa hetkellisesti, kun taas pysyvä julkisivuvalaistus tai valotaideteos vaikuttavat ympäristöönsä pimeällä pitkäaikaisesti. Valaistussuunnittelulla voidaan myös lisätä tilojen käytettävyyttä ja toiminnallisuutta.

Meidän valaistussuunnittelijamme auttavat tuomaan esille rakennetun ympäristön parhaat piirteet. Olemme keränneet tiimin, jolta löytyy osaamista monenlaisista projekteista; pelkästään vuonna 2021 teimme noin 700 suunnitteluprojektia.

Haluaisitko liittyä mukaan tähän porukkaan, jolla on katse tulevaisuudessa?   

Valaistussuunnittelussamme yhdistyy luovuus ja tekniikka. Valaistussuunnittelussa yhdistämme luovuuden vankkaan tekniseen osaamiseemme sekä tuntemukseemme rakentamistavoista. Kaikissa projekteissamme huomioimme myös valaistusratkaisujen energiatehokkuuden ja elinkaaren. Visualisoimme ratkaisuja digitaalisiin malleihin, joita voidaan hyödyntää myös muussa rakentamisessa. Laadukas lopputulos varmistetaan aina yhteistyössä tilaajan, käyttäjien, sähkösuunnittelijoiden, urakoitsijoiden sekä arkkitehtien kanssa.

Haemme VALAISTUSSUUNNITTELIJAN tehtävään tulevaisuuden luovaa tekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Valaistussuunnittelija toimii asiantuntijaorganisaatiossa osallistuen myynnin ja asiakkaan projektien suunnitteluun ja toteutukseen niin sisä- kuin ulkovalaistushankkeiden osalta. Asiakkaitamme ovat niin urakoinnin kuin teollisuuden asiakkaat sekä insinööritoimistot ja kohteina ovat sekä uudis- että saneerauskohteita. Työssä pääset toimimaan hyvin itsenäisesti ja vastuullisesti erilaisissa mielenkiintoisissa projekteissa. Pieni, mutta dynaaminen tiimi toimii eri puolilla Suomea, antaen toisilleen tukea ja apua tilanteessa kuin tilanteessa.

Olisimme iloisia jos  

  • Olet utelias ja luova, etkä jumiudu ajattelussasi perinteisiin kaavoihin  
  • Olet myyntihenkinen ja tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa  
  • Omaat erinomaiset projekti- ja yhteistyötaidot, joiden avulla hallitset useita projekteja samanaikaisesti 
  • Viihdyt kansainvälisessä ympäristössä ja viestit sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti 
  • Sinulla on tehtävään soveltuva, esim. AMK-sähköinsinöörin koulutus 
  • DialuxEvo ohjelman osaaminen on välttämättömyys, tietomallinnuksen suunnitteluympäristö sekä Sketchup ovat sinulle tuttuja työskentelyvälineitä

mutta ennen kaikkea…  

  • Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on energinen ja positiivinen asenne, joilla tartut joka päivä mahdollisuuksiasi avartaviin tilaisuuksiin.  

Tässä työssä saat näköalapaikan valaistuksen maailmaan ja äärimmäisen ammattitaitoiset työkaverit. Työnkuva on monipuolinen ja sopivasti haastava. Tarjoamme lisäksi työsuhde-etuina mm:  

  • Uramahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla
  • Koulutusmahdollisuuksia
  • Hyvä työterveyshuolto
  • Työturvallisuus ja työergonomia 
  • Liikunta- ja hyvinvointietuus  
  • Lounas- ja puhelinetuus  
  • Työsuhdepyörä ja tarvittaessa työsuhdeauto 
  • Liukuva työaika 
  • Etätyömahdollisuus 
  • Lomamökkiarvonta 
  • Merkkipäivä- ja palvelusmuistamiset  
  • Hyvinvointiluentoja

Tervetuloa hakeutumaan tehtävään. Liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Hakemuslomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista (onnistuu myös älypuhelimella).

Hakuaika päättyy 7.8.2022. Lisätietoa tehtävästä antaa valaistuksen kehityspäällikkö Timo Mattila arkisin klo: 9-15 välisenä aikana numerosta 010 5093 582 (23.6. asti) ja tämän jälkeen markkinointijohtaja Jusef Lacheb arkisin klo: 9-15 välisenä aikana numerosta 010 5093 582 (8.7. asti)

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin kotisivuillamme täältä.   

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.   

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.   

Lue lisää: www.rexel.fi    

Rexel Finland vaikuttavuus

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rexel Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rexel Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti