Skip to main content

Validoija - Functional Safety Engineer

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta.

Lähdemme vahvistamaan raideliikennetiimiämme ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

VALIDOIJAA

Onko rautateiden turvallisuuden varmistaminen sinulle tuttua ja tunnet toimialaa koskevan toiminnallisen turvallisuuden viitekehyksen? Onko päivittäinen työ tuhansien ihmisten liikkumisen turvaamiseksi sinulle kunnia-asia? Silloin tämä paikka voisi olla juuri sinulle. 

Etsimme Mipron turvallisuusorganisaatioon validoijaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan tuotekehityksen ja projektoinnin validointitehtävistä. Tehtävässä menestyminen vaatii itseohjautuvuutta, analyyttista otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Erinomaisen lähtökohdan tässä tehtävässä onnistumiselle antaa esimerkiksi sähkö-, automaatio-, ohjelmisto- tai turvatekniikan korkeakoulutus. Odotamme sinulta myös yli viiden (5) vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä turva-automaatiojärjestelmien ja/tai -ohjelmistojen parissa. Työssä onnistumisen edellytyksiä kasvattaa rautateiden turvalaitteiden tuntemus. Toivomme sinulta myös hyviä kommunikointitaitoja kirjallisesti ja suullisesti, sekä englannin, että suomen kielellä, sillä tehtävä sisältää työskentelyä asiakasrajapinnassa sekä muiden ulkopuolisten sidosryhmien kanssa.

Tiettyä koulutus- tai kokemuspohjaa tärkeämpää kuitenkin on, että sinulla on syvällistä toiminnallisen turvallisuuden osaamista ja tunnet vähintään IEC 61508 standardin sisällön. Raideliikenteen toimialaa koskevien standardien (EN 50126, EN 50128 ja EN 50129) tunteminen vahvistaa edellytyksiä menestyä tehtävässä. TÜV Functional Safety Professional tai muu vastaava toiminnallisen turvallisuuden henkilösertifiointi katsotaan eduksi tehtävään hakiessa. 

Validoijana voit työskennellä joko pääkonttorillamme Mikkelissä tai toimistoillamme Espoossa tai Oulussa. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös etänä. Huomioithan kuitenkin, että työ vaatii ajoittain matkustamista, arviolta muutamia päiviä kuukaudessa. 

Mitä validoija tekee Miprolla?

Validoija toimii tuotekehityksen ja projektoinnin järjestelmätoteutuksen turvallisuuden kelpoistajana. Keskeistä validoijan tehtävässä on vaatimustenmukaisuuden osoittaminen dokumentoidusti, jonka perusteella tuotteen tai toimitettavan järjestelmän voidaan todeta olevan soveltuva sen aiottuun käyttötarkoitukseen. Teknisten ja toiminnallisten vaatimusten lisäksi validoinnissa osoitetaan turvallisuuden eheyden vaatimusten täyttyminen sovellettavien standardien ja laatujärjestelmässä kuvattujen prosessien mukaisesti.

Validoijan tehtävässä pääset seuraamaan läheltä mielenkiintoisien tuote- ja raideliikenneprojektien toteutusta alusta loppuun ja näin ollen voit tehdä osaltasi merkityksellistä työtä tuhansien ihmisten arjen sujuvoittamiseksi. Apunasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä olevat kollegat sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi.

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu. 

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?  

Hae paikkaa jo ennen kuin hakuaika umpeutuu 31.8.2021, sillä tehtävä täytetään heti oikean kandidaatin löydyttyä. Muistathan lisätä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa Turvallisuuspäällikkö Juha Turunen (etunimi.sukunimi@mipro.fi).  

Validoija - Functional Safety Engineer

Mikkeli
Espoo
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus