Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Välinehuoltaja

Välinehuoltaja

Bolt yhdistää rakennusalan, teollisuuden, kiinteistöhuollon ja logistiikan työt ja työvoiman uudella tavalla. Tavoitteenamme on saada työ ja työntekijä kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haemme nyt asiakkaallemme Sotkamon kaivosalueelle välinehuoltajaa.

Välinehuoltajan tehtävänä on huolehtia tutkimuksissa käytettävien välineiden keräämisestä, pesusta, kuivauksesta, tarkastuksesta ja välineiden palauttamisesta takaisin paikoilleen.

Eduksi katsomme jos sinulla on välinehuoltoalan-, laitoshuoltajan- tai siivousalan tutkinto. Katsomme myös eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Työhön perehdytetään huolellisesti, joten reipas ja oma-aloitteinen asenne kantaa pitkälle!

Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2022 saakka. Työaikamuoto TAM17, jatkuva yksi vuorotyö klo 7-17. Palkkaus TES.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian!

Minna Leinonen 050 471 7666
minna.leinonen@bolt.works

Pasi Pellikka 050 331 5943
pasi.pellikka@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Välinehuoltaja

88600 Sotkamo
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus