Skip to main content

Välinehuoltaja

Kiinnostaisiko sinua innostava ja monipuolinen työ välinehuoltajana mukavassa joukossa Leikkaussalit, teho- ja kivunhoito Jorvin sairaalan Välinehuollossa?

Haemme useampaa asiakaspalveluhenkistä, oma-aloitteista ja hyvät organisointikykytaidot omaavaa henkilöä välinehuoltotehtäviin. Edellytämme hyviä ihmissuhdetaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta tehtävässä. Tehtävä on moniammatillista tiimityötä potilaan hyväksi. Työ on mielenkiintoista, haastavaa ja palkitsevaa.

Lisäksi toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tehtäviin kuuluu potilaan tutkimuksessa ja hoidossa käytettyjen hoitovälineiden ja -laitteiden huoltotehtävät.

Työkohde työsuhteen alkaessa on HUS Välinehuolto Jorvin sairaalan välinehuoltoyksikkö. Tehtävä on vakituinen alkaen 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Työ sisältää välinehuoltokeskus työskentelyä, joka on vuorotyö 24/7. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valittavan tulee olla 18-vuotias. Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito on välttämätöntä.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun (29.9.2021) mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Välinehuoltajan tutkinto.

Kelpoisten ja tehtävään soveltuvien hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi henkilön, jolla on riittävä kokemus alalta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Tarja Tyni puh. 050 428 4339.

Välinehuoltaja

HUS
Espoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus