Skip to main content

Välinehuoltaja Neurokirurginen välinehuoltotiimi

Haemme asiakaspalveluhenkistä, oma-aloitteista ja hyvät organisointitaidot omaavaa henkilöä välinehuoltotehtäviin. Edellytämme hyviä ihmissuhdetaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta tehtävässä. Tehtävä on moniammatillista tiimityötä potilaan hyväksi. Työ on mielenkiintoista, haastavaa ja palkitsevaa. Lisäksi toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tehtäviin kuuluu potilaan tutkimuksessa ja hoidossa käytettyjen hoitovälineiden ja -laitteiden huoltotehtävät asiakasyksiköissä ja välinehuoltokeskuksessa.

HUS Leikkaussalit, teho- ja kivunhoito, välinehuollon linja, Välinehuolto 1, palvelualue 2. Työkohde Töölön sairaalan neurokirurginen välinehuoltotiimi. Yksikössä työskentely on vuorotyötä. Työhön kuuluu koko välinehuollon prosessi; esikäsittely, pesudesinfektio, kuivaus, pakkaus, sterilointi ja jakelu sekä endoskooppien huolto prosessi Neurokirurgian leikkausosastolla sekä päiväkirurgisessa yksikössä

Palvelualue 2 koostuu Töölön sairaalan välinehuoltokeskuksesta, 4 leikkausosastosta, 2 teho- ja tehovalvontayksiköstä, tapaturma-asemasta, vuodeosastosta sekä laboratoriosta, Puistosairaalan auetessa (10/21) myös Puistosairaalan leikkausosasto kuuluu palvelualueeseen 2. Töölön sairaalan toiminta tulee kokonaisuudessaan siirtymään Meilahden kampusalueella valmistuvaan Siltasairaalaan alkuvuodesta 2023.

Tehtävä on vakituinen alkaen 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Työ on vuorotyötä. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Välinehuoltajan tutkinto.

Kelpoisten ja tehtävään soveltuvien hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi henkilön, jolla on riittävä kokemus alalta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Tiina Ylönen puh. 050 427 2296.

Välinehuoltaja Neurokirurginen välinehuoltotiimi

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus