Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Välittäjäksi / myyntineuvottelijaksi Enberg Oy:lle

Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV on toiminut vuodesta 1993 Jyväskylän keskustassa. Yritys tarjoaa vankalla ammattitaidolla nykymarkkinoiden mukaista kiinteistönvälitystä Jyväskylässä sekä lähikunnissa välittäen mm. asuinhuoneistoja, omakotitaloja, tontteja sekä vapaa-ajanasuntoja. Yritys laatii myös eri tarkoituksiin arviokirjoja. Enberg Oy:n palvelussa korostuvat paikallistuntemus, trendiherkkyys, kattavat verkostot ja hyvä reagointikyky markkinoihin sekä joustava ja nopea palvelu. Kiinteistönvälitys Enberg Oy voitti ensimmäisenä jyväskyläläisenä SKVL:n Vuoden Yritys -palkinnon vuonna 2021.

Etsimme nyt Kiinteistönvälitys Enberg Oy:lle KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ sekä MYYNTINEUVOTTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Etsimämme henkilö on rehellinen, luotettava, myynninnälkäinen ja aidosti kiinteistöalasta kiinnostunut asiakaspalvelija, joka haluaa panostaa työssään asiakassuhteiden hoitamiseen sekä niiden kehittämiseen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä ahkeran työotteen. Pidät työn liikkuvuudesta, mutta osaat myös rauhoittua työpöydän ääreen. Edellytämme sinulta jo jonkinlaista tuntemusta alasta, mutta sinun ei tarvitse olla valmis kiinteistönvälittäjä. Toivomme, että tulevaisuuden tähtäimessä sinulla siintäisi LKV-pätevyyden hankkiminen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä ja pitkäjänteisyyttä, mutta myös itseohjautuvuutta sekä halua oppia ja sisäistää uutta. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Kiinteistönvälitys Enberg Oy tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään menestyksekkäässä yrityksessä kiinteistövälitysalan näköalapaikalla! Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, kattava perehdytys sekä tiimin tuki aina kun sitä tarvitset.

Jos sinulta löytyy tahtoa menestyä ja olet etsimämme rohkea persoona, jätä hakemustietosi Go Onin nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 5.6.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän asiakkuuspäällikkö Teemu Ylönen / 050 323 3780 / [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Välittäjäksi / myyntineuvottelijaksi Enberg Oy:lle

Keski-Suomi
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti