Skip to main content

Valmentaja uravalmennuksiin Oulu/Pohjois-Pohjanmaa

"Sydämellä huipulle" - sanoi Spring House ja joukkuettaan kasvatti!

Etsimme nyt Oulun seudulta Sinua valmentaja, joka koet omaksesi asiakkaidesi urapolun kirkastamisen!

Spring Housen valmentajana suunnittelet ja toteutat valmennukset palvelun vaatimusten mukaisesti, mutta muuten itsenäisesti ja omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Kohderyhmääsi ovat TE-toimistojen ja kuntakokeilujen asiakkaat, esimerkiksi nuoret, palvelualoille pyrkivät, sekä +50-vuotiaat. Kokonaisuus sisältää pääasiassa ryhmämuotoista valmennusta, mutta suunnittelemme valmennuskokonaisuudet valmentajien toiveiden ja vahvuuksien mukaisesti. Valtakunnallinen valmennus verkossa on myös ajan hengen mukaisesti osa arkeamme.

Perehdytämme sinut tehtävääsi ja onnistumisesi tukena on koko Spring-joukkueesi.

Tässä Pohjois-Pohjanmaan kokonaisuudessa valmennat Oulussa ja Raahessa, joten toivomme mahdollisuutta liikkumiseen. Kiinnostuksesi mukaan ja etäyhteyksien kautta ulottuvillasi on koko valtakunnan valmennukset. Pirtaamme sopii myös hyvin, jos olet valmis matkustamaan tarvittaessa. Tule mukaamme viemään työuria sydämellä huipulle – odotamme innolla hakemustasi!

Edellytämme sinulta

Ohjausalan ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi kasvatustieteiden maisteri tai sosionomi YAMK Pedagoginen pätevyys
Valmentajakokemus yli 16-vuotiaiden työnhaku- tai uravalmennuksesta 1-3 vuotta
Otamme huomioon myös muun työkokemuksen
Ohjausalan täydennyskoulutusta vähintään 25 op
Kokemusta etävalmennuksesta

Tunnuslauseemme on sydämellä huipulle, joten suhtauduthan valmentamiseen sydämellä ja tavoitteellisesti!

Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla kokoaikainen ja monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä valmentajana MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Työterveyshuoltomme on Terveystalolla, käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää- toivottavasti tämä olisi syksyllä jo mahdolista!

Näin kenties tuleva kollegasi, päävalmentaja Pekka Rantanen kuvailee valmennustyötä meillä:

”Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi.”

Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/.Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti, Lisätietoja tehtävästä saat numerosta +3584578817045 tai susanna.valkfors@springhouse.fi

Lisätietoja

Susanna Valkfors
HR-asiantuntija
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@springhouse.fi

Valmentaja uravalmennuksiin Oulu/Pohjois-Pohjanmaa

Raahe
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus