Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Valmistussuunnittelija

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Aerostructures-liiketoiminta suunnittelee ja valmistaa vaativia, komposiittisia lentokonerakenteita. Palvelukonseptiin kuuluvat myös ohutlevyrakenteet ja niihin liittyvät pintakäsittelyt sekä kokoonpanot. 

Nyt etsimme joukkoomme

VALMISTUSSUUNNITTELIJAA 

Tehtävässäsi toimit valmistussuunnittelijana vastaten komposiittiosien ja -rakenteiden valmistuksen suunnittelusta, kehittämisestä ja kouluttamisesta. 

Pystyt vaikuttamaan valmistuksen lopputulokseen olemalla oma-aloitteinen ja kehityslähtöinen. Toivottavina ominaisuuksina on aito kiinnostus teknisten ratkaisujen laatimiseen, sitkeys ongelmanratkaisussa ja huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin. Nautit työnkuvasta, jossa yhdistetään edellä mainitut ominaisuudet, aikataulutarpeiden täyttäminen ja asiakastyö.

Pelikenttäsi on laaja ja pääset työskentelemään eri sidosryhmien kanssa sekä talon sisällä (mm. suunnittelu, hankinta, laatu, tuotanto ja projektitoimisto) että talon ulkopuolella (asiakkaat ja toimittajat), joten suomen kielen lisäksi hallitset myös englannin kielen. 

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (polymeerimateriaalit, kevytrakenteet), kykyä käyttää 3D suunnitteluohjelmia ja kiinnostusta komposiittirakenteisiin. Toivomme, että olet koulutustaustaltasi insinööri, AMK tai DI.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua laadukkaiden ja huipputuotteisiin menevien rakenteiden tekemiseen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja työtapojemme jatkuvaan parantamiseen.

Tehtaamme sijaitsee Jämsän Hallissa ja Tampereen konttorillakin on mahdollista välillä työskennellä. Etätyö on mahdollista tilanteen mukaan. Valitusta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys ja huumetestaus.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisuuksien mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Frederic Reynaud (Head of PMO & Engineering Team Manager, puh. 040 869 3583) 30.6. klo 14:30-16:00 ja  6.7. klo 9:30-11:00 tai muina aikoina Piia Ruottinen (HR Manager, puh. 050 415 5335).  

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.
 

Valmistussuunnittelija

Jämsä
Vakituinen

Julkaistu 08.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
534,1 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus