Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Valomainosasentaja

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme asiakkaallemme itsenäistä ja reipasta VALOMAINOSASENTAJAA parityöskenteluun Uudenmaan alueelle. Toisinaan reissuhommia, joista asialliset korvaukset.

Valomainosasentajana asennat asiakasyrityksemme asiakkaille valomainoksia, kylttejä ja opasteita. Työ on monipuolista, sillä pääset mukaan erilaisiin asennusprojekteihin ja pääset työssäsi liikkumaan mahdollisesti ympäri Suomea. B-kortti on vaatimuksena. Edellytämme myös, että et kammoa korkeita paikkoja!

Työnkuvaan kuuluu valomainosten asennus rakennusten julkisivuihin. Työ edellyttää kokemusta rakennus- / asennustöistä. Asennukset tapahtuvat useasti henkilönostimilta korkeilla paikoilla. Sähköalan koulutus on eduksesi, mutta ei vaatimus.

Tehtävässä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme huolellisuutta, vastuullisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Hyvä fyysinen kunto on tarpeen, sillä työ on ajoittain raskasta. Ethän myöskään pelkää korkeita paikkoja. Työssä on edellytyksenä sujuva suomen kielen suullinen- ja kirjallinen taito. Työkohteille liikutaan autolla, joten b-ajokortti on välttämätön.

Tehtävään valitulla työt alkavat sopimuksen mukaan ja mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Jos paikka kolahti mielessäsi, niin laita heti hakemusta tulemaan osoitteessa: http://selekta.likeit.fi/apply/42609835

TARJOAMME

- Luotettava ja hyvä työnantaja
- Laadukkaat työvarusteet
- Korttikoulutukset
- Mahdollisuus vakinaistua
- Laajennetun työterveyshuollon
- Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME

- Luotettavuutta - tehdään mitä sovitaan
- Työturvallisuutta - arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää
Asennetta - teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Valomainosasentaja

Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti