Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Valulinjanhoitaja Vantaan Makeisille

Meillä luodaan hetkiä, joilla on merkitys. Haemme sinua
Valulinjanhoitaja

Haemme Vantaan makeistehtaallemme valulinjanhoitajia vakituisiin työsuhteisiin. Tehtävänäsi valulinjanhoitajana on varmistaa koko tuotantolinjan häiriötön toiminta. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tuotteiden laadunvalvonta, linjan käyttäjäkunnossapito, tuotannon etenemisestä ja mahdollisista poikkeamista raportoiminen sekä osaltasi tuotanto- ja työympäristön turvallisuudesta vastaaminen. Tehtävä on kokoaikainen (40h/vko) ja valulinjoilla työtä tehdään suurimmaksi osaksi vuodesta 4-tai 5-vuorossa eli työvuoroja sijoittuu myös viikonlopuille.

Miksi Fazer Makeiset?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan erinomaisiin suorituksiin. Valulinjanhoitajana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten ja innostavien tuotteiden ja brändien parissa. Tarjoamme inspiroivan työn ja kannustavan työympäristön lisäksi monenlaisia houkuttelevia etuja.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin? 

Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta tuotannon tehtävistä tai tehtävään soveltuvaa toisen asteen koulutusta esimerkiksi prosessiteollisuudesta, tekniikan- tai elintarvikealalta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja halua kehittää omaa osaamistasi. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja sinulla erinomaiset tiimityöskentelytaidot. LEAN-menetelmien (erityisesti 5S) tuntemus sekä SAP-järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi. Huomioithan, että tehtävä edellyttää valmiutta työskennellä kolmessa vuorossa.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää 8.8.2021 mennessä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suvi Leino, 040 6433 713

 

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Valulinjanhoitaja Vantaan Makeisille

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus