Skip to main content

VALVOMOPÄÄLLIKKÖ

Vastaat sähköverkon käytönsuunnittelusta, kunnossapidosta ja valvonnasta

Onko sinulla osaamista ja kokemusta sähköverkoista, niiden käytöstä, valvonnasta ja kunnossapidosta? Kiinnostaako sinua työskennellä Lapin suurimmassa verkkoyhtiössä vastuullisessa avainroolissa?

Rovakairan valvomopäällikkönä vastaat konsernimme valvomopalveluista sekä valvomotoiminnan kehittämisestä. Toimit esimiehenä käytönvalvontaa tekeville käyttöpäivystäjille. Otat tehtäviesi kautta vastuuta valvomotoiminnan lisäksi sähkönjakelu ja -siirtoverkon käytönsuunnittelusta, kunnossapidosta, viestiverkoista, energiamittareista sekä näihin liittyvistä hankinnoista. Sähkön laatu- ja häiriöasiat sekä käyttötoimintaan liittyvät tietojärjestelmät ovat myös osa tehtäväkenttääsi. Lisäksi pääset osallistumaan sähkönjakeluverkkomme kehittämiseen osana verkko-osaston asiantuntijatiimiämme. Työskentelet uusissa toimistotiloissamme Napapiirillä, Rovaniemellä. Raportoit työssäsi verkkojohtajallemme.
 
Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI, insinööri) sekä vahvaa osaamista sähköverkoista. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä päätöksentekokykyä myös paineen alla sekä hyviä vuorovaikutustaitoja niin konsernimme sisällä kuin sidosryhmiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Eduksi katsomme kokemuksesi esimerkiksi sähköverkon käyttöön, kunnossapitoon, viestiverkkoihin, energiamittareihin, sähköasemiin ja voimalinjoihin liittyen. Olet henkilönä positiivinen, kehitysmyönteinen ja yhteistyökykyinen.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä avainroolissa taloudellisesti ja toiminnallisesti vakaassa konsernissamme yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa. Luotettavan työnantajan etujen lisäksi saat tilaisuuden työskennellä avainroolissa lappilaisessa verkkoyhtiössä, jonka sähköjakelualue on pinta-alaltaan Suomen suurimpia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin seniorikonsultti Sanna Aikio puh. ja 040 717 9796. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 19.5.2021. 
 

Rovakaira Oy on Lapin suurin verkkoyhtiö, toimialueena Rovaniemi, Kittilä ja Sodankylä. Verkkoliiketoiminnan jakeluverkkoa on noin 7 000 kilometriä, jonka kautta toimitetaan noin 740 GWh sähköä yli 30 000 asiak¬kaalle.  Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 32 miljoonaa euroa ja konserniyhtiöissä työskentelee yhteensä 73 ammattilaista. Päätoimipiste on Rovaniemellä. Rovakaira-yhtiöihin kuuluvat Rovakaira Oy, Rovakairan Verkonrakennus Oy ja Kittilän Alueverkko Oy. 

VALVOMOPÄÄLLIKKÖ

Rovaniemi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus