Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vantaalle painotalotyöntekijä, pakkaamo

Hakusessa olisi PAKKAAMOTYÖNTEKIJÄ täysipäiväiseen työhön asiakkaallemme Vantaan Tikkurilaan. Töitä tehdään asiakkaamme tiloissa painotalolla, joten jos esimerkiksi painotuotanto tai media-alan työt kiinnostavat, tässä on hyvä tilaisuus saada jalkaa oven väliin sekä kerrytettyä kokemusta alalta.

Pakkaamotyöntekijänä hoidat tuotteiden käsinpakkauksen ja valmistelevat tehtävät lähetystä varten, mutta työnkuvaan voi kuulua myös muita jälkikäsittelyyn liittyviä tehtäviä, kuten lehtisten taittoa. Aikaisempaa kokemusta tehtävistä et tarvitse, vaan etsinnässä on tekijä, jolta löytyy työmotivaatiota ja jaksamista tehdä töitä! Työ on täysipäiväistä 2-vuorotyötä.

Työ on aluksi määräaikainen, mutta tähtäimenä on määräaikaisuuden jälkeen vakinaistuminen asiakkaan kirjoille. Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle, joka etsii ensimmäistä työpaikkaa. Työnaloitus joustavasti, nopeat aloitukset mahdollisia myös.

Jos koet olevasi hakemamme tekijä, jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Linkki hakemukseen: http://promesta.likeit.fi/apply/12258524

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa töitä teollisuusalan ammattilaisille. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin teollisuusalan parhaita timantteja, mutta hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Toimimme koko Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia työtehtäviä määräaikaisista vakinaisiin työsuhteisiin ja suorarekrytointeihin. Katso myös muut teollisuusalan avoimet työpaikat nettisivuiltamme www.promesta.fi tai täytä avoin hakemus ja katsotaan sinulle sopiva työpaikka.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti