Skip to main content

Varaosainsinööri

Asiakkaallamme Olkiluodossa on tarjolla tehtävä varaosatiimissä.

Tehtävässä vastaat mm oman toimenkuvasi mukaisesta dokumentaatiosta ja varaosien luovutuksesta asiakkaalle. Varmistat, että tuotteet ovat dokumentaation ja varaosaluettelon vaatimusten mukaisia. Käytät työssäsi SAP-järjestelmää ja päivität tarvittavia tietoja.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla tehtävään soveltuvaa taustaa esimerkiksi sähkö- tai laatupuolelta. Sinun tulisi pystyä kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä ja sinulla tulisi olla hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat myös hallita hyvin aikatauluja, priorisoida tehtäviä ja ymmärrät laatudokumentaatiota. Aiempi työkokemus OL3-projektista katsotaan eduksesi.

Alkuhaastattelu tehdään Adeccon henkilöstökonsultin toimesta ja prosessissa etenevät pääsevät asiakasyrityksen haastatteluun vielä ennen päätöksen tekoa. Työsuhde Adeccon kautta on määräaikainen huhtikuun 2023 loppuun.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 7.10.2022 mennessä. Käynnistämme haastattelut jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloittamista. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja Adeccon Rauman toimistolta Sini Suolahdelta, puh. 040 664 1447 tai sini.suolahti@adecco.fi

Adeccon työntekijänä voit olla aina varma, että palkanmaksu, lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset. Sinulle kuuluu työterveyshuolto Terveystalossa ja lisäksi työsuhteestasi meillä huolehtii nimetty HR-konsultti.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sini Suolahti, sini.suolahti@adecco.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varaosainsinööri

Adecco
27100 Eurajoki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Adecco
Eurajoki
Adecco
Eurajoki
Adecco
Helsinki
Adecco
Lempäälä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti