Skip to main content

Varaosamyyjä, Dayton Oy

Asiakasyrityksemme Dayton Oy etsii pitkäaikaiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa varaosamyyjää Fast Food sekä HoReCa -sektoreiden laitekantojen monipuolisiin ostotehtäviin.

Tehtäväsi ja vastuusi

Varaosamyyjänä suoritat mm. varaosamyyntiä sekä ostoja Fast Food ja HoReCa -sektoreiden asiakkaille. Työhön kuuluu myös takuukäsittelyä sekä tilausten vastaanottoja. Lisäksi tehtävään kuuluu huolto- ja asennuspalveluiden myyntitehtävät. Kyseessä on uusi rooli, joten pääset muokkaamaan omaa työnkuvaasi sekä osallistumaan toiminnan kehittämiseen.

Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan tuen työssä menestymiseen. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesi arkisin päivävuoroon.

Toivomme sinulta

Hakijalta toivomme aiempaa vastaavaa työkokemusta, mutta voit olla myös työurasi alussa oleva tekijä. Tärkeintä on korkea työmotivaatio ja oppimisen halu. Katsomme ymmärryksen tekniikasta ja laitteista sekä kuvien lukutaidon eduksi.

Eduksi luetaan myös aikaisempi kokemus Fast Food jälkimarkkinoinnista.

Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä kiitettävää englannin kielen taitoa etenkin laitevalmistajien teknisten dokumentaatioiden tulkitsemiseksi.

Tarjoamme sinulle

Valitulle henkilölle tarjoamme mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen jatkuvasti kasvavaan vakavaraiseen edelläkävijäyritykseen. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen ja työsuhteen aikana saat jatkuvan tuen osaavilta työkavereilta- ja yhteisöltä. Työnantaja kannustaa sinua ja tarjoaa jatkuvan koulutuksen. Tehtävästä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden ammattitaitosi kasvuun ja kehitykseen. Kokemuksesi karttuessa saat myös vastuuta ja pääset suorittamaan vaativampia tehtäviä. Työsi pääset tekemään nykyaikaisilla työmenetelmillä ja panoksestasi sinulle maksetaan kilpailukykyinen palkkaus. Työsuhteeseen kuuluu lisäksi lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit.

Innostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi jättää meille hakemustasi. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Daytonille vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Tommi Puustinen, 0504548948, tommi.puustinen@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 31.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 0504548948

Dayton Oy

Dayton on yli 95 vuoden aikana kasvanut vähittäiskaupan liiketoiminnasta Dayton Vaaka Oy:stä vuonna 1923, Monilaite Oy:stä vuonna 1981 ja Thomeko Oy:stä vuonna 2005. Tänään konserni työllistää kansainvälisesti yli 400 henkilöä.

Yrityksemme toimii Suomessa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Kiinassa. Investoimme entistä vahvemmin kansainvälisiin toimintoihimme, haluamme olla asiakkaittemme luotettava kumppani niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Suomen toimipisteemme ja logistiikkakeskuksemme toimii Tikkurilantie 136:ssa Vantaalla. Tämän lisäksi ammattitaitoinen ja palvelualtis alueellinen myynti- ja huoltoverkostomme palvelee asiakkaitamme läpi valtakunnan.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varaosamyyjä, Dayton Oy

Barona Teollisuus
Vantaa
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Vantaa
Barona Teollisuus
Vantaa
Barona Teollisuus
Helsinki
Barona Teollisuus
Helsinki
Barona Teollisuus
Helsinki