Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varaosamyyjä kesäksi K-Auto, Hyvinkää

Hakuaika alkaa: 24.01.2022
Hakuaika päättyy: 31.03.2022

Oletko aidosti innostunut autotoimialasta/varaosamyynnistä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia

Haluamme innostuneen varaosamyyjän huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Auto Hyvinkää ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa (koulutus voi olla vielä kesken), mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- Ajokorttia

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 30.5.2022-2.9.2022 (kesto sovittavissa).
Lisätietoja tehtävästä antaa Varaosapäällikkö Heikki Korhonen, puh 050-4152599

Lähetä hakemuksesi 31.3.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.  

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA-, Porsche‐ ja Bentley- henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa. K Auto toimii myös merkittävänä uusien autojen ja vaihtoautojen kauppiaana ja tarjoaa huolto- ja jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään 15 paikkakunnalla. K Auton palveluihin kuuluvat myös mm. vaihtoautojen verkkokauppa, edullisempien vaihtoautojen myymälä sekä leasingpalvelut yrityksille ja yksityisille. www.k-auto.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti