Skip to main content

Varaosamyynnin ja hankintojen osaaja monipuolisiin työtehtäviin

Yaskawa Finland Oy on Yaskawa Motoman teollisuusrobottien edustaja ja merkittävä teollisuusrobottijärjestelmien kokonaistoimittaja Suomessa. Olemme osa maailmanlaajuista Yaskawa Electric Groupia ja kuulemme konsernin Industrial Robots liiketoimintaryhmään.

Asiakaskuntamme pääpaino on suomalaisessa konepajateollisuudessa ja sen automaatiotarpeissa. Toimitamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä robottijärjestelmiä avaimet käteen -toimituksina. Toimituksia tukevat kattavat varaosa-, huolto- ja korjauspalvelut sekä koulutuskeskuksemme Yaskawa Academy. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa Orikedon teollisuusalueella.

Meillä on avoimena työtehtävä tekijälle, joka vastaa robottien varaosamyynnistä ja osallistuu yrityksemme tavaravirtoihin ja niiden hallintaan.  

Tulevat työtehtäväsi sisältävät niin varaosamyyntiä, vakiokomponenttien tilaamista, lähtevän ja saapuvan tavaran hallinnointia kuin laskutuksen ja sähköisen ostolaskujärjestelmän käytön tehtäviä. Varmistat omalla vastuullasi olevien tarvittavien varaosien saatavuuden ja riittävyyden.

Toiminnanohjausjärjestelmää käytät hankintatehtäviin ja varastonhallintaan. Ostolaskuja käsittelet sähköisessä ostolaskujärjestelmässä. Teet töitä yhteistyössä kokeneen työntekijämme kanssa asiakastukemme tiimissä.

Edellytämme

  • soveltuvaa koulutusta, esim. koulutustaustana ammattikorkeakoulu tai erikoisammattitutkinto
  • asiakaslähtöisyyttä ja palvelualttiutta
  • hyviä IT-taitoja ja kykyä oppia

Arvostamme

  • hyvää englannin kielen taitoa
  • yhteistyökykyä ja hyviä viestintätaitoja
  • vastaavista tehtävistä hankittua hyvää ammattitaitoa

Mitä saat

Tarjoamme sinulle monipuolisen päivätyön mielenkiintoisella alalla. Työssä on hyvät mahdollisuudet oppia uusia tehtäviä ja asioita. Robotit ja automaatio ovat niin tätä päivää kuin tulevaisuutta.

Tule mukaan osaavaan tiimiin kehittämään robotiikan hyödyntämistä suomalaisessa teollisuudessa. Aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme palkan lisäksi hyvät henkilöstöedut.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.6.2022.

Lisätietoja antaa asiakastuen päällikkö Henri Karvonen, henri.karvonen@yaskawa.eu.com, tai puh. 040 3000 658 (27.5. klo 9-12).

Varaosamyynnin ja hankintojen osaaja monipuolisiin työtehtäviin

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja