Skip to main content

Varastomyyjä

Oletko myynnin ammattilainen tai myyjän tehtäviin janoava? Onko sinulla kiinnostusta myös logistisiin työtehtäviin? Nyt olisi oiva tilaisuus yhdistää nämä kaksi työtehtävää.  

Meillä Rexelillä on tarjolla monipuolinen ja vaihteleva vakituinen työ VARASTOMYYJÄNÄ Helsingin Telakan myyntikonttorillamme.

Toimipisteemme palvelee Helsingin Shipyard Oy:tä ja alueella toimivia alihankkijoita myymällä laivanrakennukseen tarkoitettuja tuotteita ja palveluita. Tavoitteena on tukea ja auttaa asiakasta omassa liiketoiminnassaan, saavuttaen samalla omat toiminta- ja tulostavoitteet.  

Varastomyyjän työtehtäviin kuuluu myynnilliset työtehtävät, raportointi sekä asiakkuudenhoitomallin toteuttaminen, jolla vastataan asiakkaan nykyisiin sekä tuleviin tarpeisiin. Työhön kuuluu myös noutomyymälän myyjän tehtäviä sekä konttoritehtäviä. Ja työpäivät eivät käy tylsiksi, sillä työhön kuuluu näiden lisäksi erilaiset logistiikan työtehtävät kuten jakelu, inventointi sekä muu tavaravirran hallinta. Työ on arkipäivätyötä klo:7-15. Työ on luonteeltaan fyysistä ja tapahtuu osaksi ulkona.

Toivomme sinulta mieluiten vähintään merkonomin tai muun kaupallisen koulutuksen taustaa. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta myyntitehtävistä tai olet innostunut oppimaan. Lisäksi arvostamme kokemusta logistiikan työtehtävistä, trukinajotaitoa sekä sähkötarvikkeiden tuotetuntemusta. Suomen ja englannin kielitaito on välttämättömyys kansainvälisen työympäristön vuoksi. Hyvät IT taidot – varsinkin MS Excel, Dynamics 365 ja SAP osaaminen ovat plussaa.

Tämän monipuolisen toimenkuvan hoitamiseen kaipaamme sinulta myyntihenkisyyttä, ennakkoluulotonta sekä rohkeaa asennetta. Myös paineensietokyky, järjestelmällisyys ja ratkaisukeskeisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä. Olet työtä pelkäämätön ja ahkera.

Miksi Rexelille? Jos haluat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn näköalapaikalla telakkamaailmaan. Kaupan päälle tulee loistavat työkaverit, hyvä perehdytys ja mahdollisuus kouluttautua ja edetä uralla. Voit käydä tutustumassa uratarinoihin kotisivuillamme https://www.rexel.fi/yritys/uratarinat.html

Tule kanssamme kasvamaan moniosaajaksi, jätä siis hakemuksesi 19.10.2021 mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Hakulomakkeessa on yksi videokysymys, johon toivomme sinun vastaavan (onnistuu myös älypuhelimella). Vastaaminen on kuitenkin vapaaehtoista. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten toimithan pikaisesti.

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Marko Hiltunen klo:9-15 välisenä aikana numerosta 050 5093 541.

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Lue lisää: www.rexel.fi

Varastomyyjä

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus