Skip to main content

Varastonhoitaja / Suomen Erillisverkot Oy, Kouvola


Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Varastonhoitajaa Kouvolaan

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa.

Hae meille, jos

  • sinulla on kokemusta ja osaamista varaston hallinnasta
  • sinulla on myös ymmärrystä toiminnanohjausjärjestelmistä (SAP)
  • olet konkari tai juuri koulusta valmistunut ja sinulla on hyvä uuden omaksumiskyky sekä reipas asenne
  • sinulla on vähintään B-luokan voimassa oleva ajokortti ja uskallusta hypätä trukin ohjaimiin

Varastonhoitajan tehtävässä työskentelet koko logistisen ketjun tehtävissä, materiaalin vastaanotosta lähettämiseen. Tehtäviisi kuuluu materiaalin tarkistus, merkintä, hyllytys ja varaston ylläpito. Kirjaat varaston muutokset SAP-järjestelmällä ja reagoit sinne tuleviin materiaalitilauksiin.

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee Kouvolassa.

Tehtävä sijoittuu Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Lisätietoa tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: "Varastonhoitaja".

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 26.9.2021 mennessä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.


www.erillisverkot.fi
@erillisverkot