Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Varastopäällikkö

Etsimme nyt teollisuuden alalla toimivalle asiakasyrityksellemme Jyväskylän yksikköön osaavaa

VARASTOPÄÄLLIKKÖÄ

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan asiakkaamme päävaraston toiminnasta.

Työnkuvaan kuuluu päivittäisestä varastologistiikasta sekä varastotyön organisoinnista vastaaminen, 9 hengen tiimin esimiehenä toimiminen sekä työn ohjaaminen ja valvominen. Varastopäällikkö vastaa saapuvien tuotteiden tarkastamisesta, varastosijoittelusta ja tuotesaldojen ylläpidosta sekä oikeellisuudesta toiminnanohjausjärjestelmässä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu toimitusvalmiiden tilausten selvitykset sekä tuotteiden oikea-aikainen ja -määräinen keräily ja pakkaaminen asennustiimille.

Päivittäisen työn lisäksi varastopäällikkö vastaa varastologistiikan kehittämisestä ja osallistuu tarvittaessa myös käytännön varastotyöhön, minkä vuoksi arvostamme esimerkiksi trukinajotaitoa. Varastopäällikkö vastaa suoraan asiakasyrityksemme logistiikkapäällikölle.

MITÄ TOIVOMME?
Toivomme Sinulta löytyvän kaupallisen tai logistiikan alan koulutustaustaa sekä jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme ERP-tuntemusta (MS Dynamics 365) sekä MS Office-osaamista ja tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielitaitoa. Etsimämme henkilö omaa hyvät paineensietokyvyt sekä oma-aloitteisen ja järjestelmällisen työotteen.

MITÄ TARJOAMME?
Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää monipuolisessa ja merkittävässä roolissa asiakasyrityksemme logistiikkatiimissä. Vastuulliseen rooliin saat tueksesi osaavan ja tekevän tiimin sekä esimiehen tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi http://go-on.likeit.fi/apply/30766194 kautta 23.5.2021 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitavan Go On Jyväskylän HR-päällikkö Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Varastopäällikkö

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus