Skip to main content

Varastopäällikkö

Etsimme metalliteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Kouvolan seudulle

 

VARASTOPÄÄLLIKKÖÄ.

 

Tehtävänäsi ovat monipuoliset tuotantolaitoksen logistiikan työt kuten tavaran vastaanottaminen, hyllytys sekä lähettämötyöskentely. Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on lähetysten ja tuotteiden laadunvarmistus ja sitä kautta asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Huolehdit varastosaldoista ja pidät säännöllisesti yhteyttä myyntiorganisaatioon.

 

Etsimme oma-aloitteista ja järjestelmällistä tekijää, joka pystyy kantamaan kokonaisvastuuta varastotoiminteiden sujuvuudesta sekä pysyy suunnitelluissa aikatauluissa. Sinulla tulee olla erinomainen paineensietokyky ja hyvät organisointitaidot. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä sekä esimiestehtävistä. Logistiikan toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus on tärkeää. Työssäsi pääset työskentelemään myös tuotannon puolella, joten aikaisempi kokemus kokoonpanoteollisuudesta katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi monipuolisen tehtäväkentän, jossa olet merkittävässä roolissa tuotantolaitoksen toiminnassa. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tarkoituksena rekrytoitua asiakkaamme kirjoille määräajan jälkeen. Lisäksi saat käyttöösi Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

 

Työt ovat yhdessä vuorossa tehtävää työtä. Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Tanja Häkkinen, p. 044 723 8475, [email protected]. (lomalla 5.7 saakka).

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti