Skip to main content

Varastotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme AT-Tuotteelle C-kortillista varastotyöntekijää Sipooseen!

AT-Tuote Oy on vuonna 1986 perustettu teknokemian yritys. He valmistavat omalla AT-tuotemerkillään mm. aerosolimaaleja ja teknisiä huoltoaerosoleja. AT-Tuotteen tuotantolaitos sijaitsee Sipoossa vajaan 40 km päässä Helsingistä.

Tehtävänkuvaus

Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti niin varaston, kuin kuljetuspuolen tehtäviä.

Varastolla työ on keräilyä, hyllytystä, tuotteiden lähettämistä ja muita logistiikkavaraston hommia. Keräily tehdään pinontavaunulla ja tuotteet on yleensä 12 kpl laatikoissa. Trukkia ei käytetä kovin usein ja sen käyttöön löytyy omat tekijät. Jos trukkia tarvitsee käyttää, siihen kyllä koulutetaan. Varastotehtäviin kuuluvat myös satunnaiset tuotannon avustavat tehtävät ja etiketöinti. Varastolla on tiivis muutaman hengen työporukka.

Varastotehtävien lisäksi työnkuvaan kuuluu jonkin verran kuljetustehtäviä, pääasiassa tuotteiden kuljetusta tuotannon ja varaston välillä. Kuljetuksia tehdään silloin tällöin myös asiakkaiden varastolle, mutta työ ei ole kuitenkaan pääasiallisesti jakelua. Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla C-ajokortti ja ammattipätevyys. Kuljetuspuolella ollaan tekemisissä vaarallisiksi luokiteltujen aineiden kanssa, joten tehtävään valitun henkilön tulee olla valmis suorittamaan myös ADR-luvat. ADR-lupa ei ole alkuun välttämätön, vaan se voidaan järjestää myöhemmin työsuhteen aikana. 

Työpaikalle Sipooseen pääsee kulkemaan parhaiten autolla, joten sinulla tulisi olla oma auto käytettävissä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8-16 välille. Vilkkainpina sesonkeina saattaa olla viikonloppuvuoroja tai pidennettyjä työpäiviä. Työsuhde on alkuun puolenvuoden määräaikainen, mutta etsimme henkilöä, joka olisi valmis pitempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta:

- Kokemusta varastopuolen tehtävistä
- C-ajokortti ja ammattipätevyys
- Hyvää suomen kielen suullista taitoa
- Reippautta ja joustavuutta
- Motivoitunutta ja iloista työskenteluasennetta

Tarjoamme sinulle:

TES:n mukaisen palkkauksen
- Monipuoliset työtehtävät varaston ja kuljetuksen parista
- Mahdollisuuden pitkäaikaiselle työuralle

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Varastotyöntekijä

Järvenpää
Kerava
Vantaa
Sipoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus