Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä

Etsimme asiakkaillemme varastotyöntekijöitä erilaisiin varaston tehtäviin Hämeenlinnan alueelle!

Työtä on tarjolla sekä Hämeenlinnan seudulla että lähialueilla. Kerrothan hakemuksessasi siis, pystytkö kulkemaan tarvittaessa hieman kauempanakin sijaitsevalle työpaikalle.

Työ on kokoaikaista kaksi- , kolmevuorotyötä tai päivätyötä ja sitä tehdään maanantaista perjantaihin. Haemme henkilöitä sekä pitkäaikaisiin paikkoihin, mutta myös lyhyempiin pesteihin. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia varaston tehtäviä, kuten esim. keräilyä, kontinpurkua ja myös muita varastoon liittyviä työtehtäviä.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä trukinkäytön osaamisen. Ratkaisevin tekijä on kuitenkin reipas ja innokas asenne työntekoon! Olet kuitenkin täysi-ikäinen, motivoitunut ja tarkka työntekijä. Arvostamme myös työteliästä asennetta, ja pitkäjänteistä otetta työelämään.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si nettisivujemme sihti.fi kautta. Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen ja tehtävänkuvan mukaan. Lisätietoja tarvittaessa antaa Sihdin Linda Törmä numerosta 040 677 2794. Tsemppiä hakuun!

PS. Vinkkaa paikasta myös töitä vailla olevalle kaverillesi!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Linda Törmä, linda.torma@adecco.fi

Varastotyöntekijä

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus