Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä

Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi Euromaster tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä. 
 
Etsimme nyt varastotyöntekijää rengassesongin ajaksi Euromasterin Vantaan Vehkalan toimipisteeseen. Tehtäviin kuuluu vaihdettavien renkaiden nouto varastosta työlistan mukaan, niiden toimitus renkaanvaihtopisteille sekä pestyjen renkaiden kuljetus varastoon ja hyllyttäminen. 
 
Työ edellyttää tekijältänsä vähintään B-luokan ajokorttia, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä suomenkielen taitoa. Työ vaatii fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja sekä reipasta asennetta. Aiempi kokemus varastolla työskentelemisestä katsotaan eduksi. Eduksesi on myös, jos olet halukas tekemään myös muita sesonkiin liittyviä työtehtäviä, kuten renkaiden asennusta ja pesemistä. 
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa muskeleitasi fyysisessä työssä, mukavien ja huumorintajuisten kollegoiden kanssa.
 
Työt alkavat loka-marraskuussa ja kestävät rengassesongin loppuun saakka. 
 
Mikäli kiinnostuit, täytähän hakemuksesi heti www.go-on.fi. Lisätietoja saat Go On Vantaan Jusa Meriläinen puh:0405946694 tai jusa.merilainen@go-on.fi. 

Varastotyöntekijä

Uusimaa
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus