Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Vierumäelle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu tuotteiden kerääminen, pakkaus ja trukilla ajo. Teet kuormanpurkuja ja lastauksia, lavojen siirtoja sekä huolehdit varastojärjestyksen ylläpidosta. 

Tehtävä edellyttää kokemusta erilaisilla trukeilla ajosta sekä ajantasaisia atk-taitoja. Sähköisten varastohallinta- ja keräilyjärjestelmien ja -sovellusten käyttö on sinulle tuttua. Odotamme sinulta positiivista ja toimentarttuvaa asennetta. 

Tarjoamme määräaikaisen päivävuorotyön mukavassa työporukassa. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä aluksi määräaikaisena, hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen paikkaan. Viikkotyöaika on 37,5h ja tehtävässä nopudatetaan Kaupan alan TES:iä.  Työpaikan sijainin vuoksi työssäkulkemiseen tulee olla käytössä oma auto.

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai soita suoraan Leenalle p. 044 728 3771. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 


Varastotyöntekijä

19110 Vierumäki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus