Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme varastotyöntekijää Hämeenlinnan Moreenissa sijaitsevalle varastolle. Työ on 2-vuorotyötä, ja sitä tehdään maanantaista perjantaihin, viikonloput ovat vapaita.

Me Boltilla tarjoamme sinulle modernit välineet työhön ja mukavat työkaverit. Tarjoamme myös mukavia henkilöstöetuja, sekä palkitsemme työntekijöitämme hyvin tehdystä työstä kannustavalla bonusjärjestelmällä.

Työtehtävät vaihtelevat oman osaamisen ja innokkuuden mukaan joko keräilystä trukilla ajoon sekä muihin yleisiin varaston tehtäviin. Työpäivääsi voivat kuulua monipuoliset varaston tehtävät, keräily yleisimpänä työnä.

Odotamme hakijoilta täysi-ikäisyyttä. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Oikeanlainen asenne työtä kohtaan, sekä oppimishalu ja tekemisen ilo vievät hakijaa jo pitkälle. Katsomme eduksesi myös, jos sinulla löytyy jo trukkikokemusta.

Työt alkavat hakijan mukaan tammikuun puolen välin paikkeilla ja kestävät ainakin kesän yli. Hyvälle hakijalle on töitä tarjolla pitkäaikaisesti. Hae työtä pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Niina Partanen
niina.partanen@bolt.works

Haku päättyy: 9.1.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Varastotyöntekijä

Bolt.Works Oy
Hämeenlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja