Skip to main content

Varastotyöntekijä

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Anstar Oy:lle varastotyöntekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu mm. trukilla-ajo, tuotteiden pakkaus lavoille, muovitus ja pressutus ja kuljetuksen tilaus sekä muita yleisiä varastotehtäviä, kuten järjestelmään kirjausta ja tavaroiden siirtämistä.

Tehtävissä tarvitaan trukin ajotaitoa ja perustason ATK-osaamista. Aikaisempi työkokemus teollisuudesta ja työturvakortti katsotaan eduksi. Työ on kaksivuorotyötä. Olethan työotteeltasi tarkka, täsmällinen ja pitkäjänteinen. Hyvä fyysinen kunto on myös eduksi tehtävässä. 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi

Varastotyöntekijä

Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme
Lahti
15560 Nastola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme
Henkilöstöpalvelu Heimo
Lahti
Henkilöstöpalvelu Heimo
Nurmijärvi
Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme
Henkilöstöpalvelu Heimo
Ruovesi