Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä Cent-Listat Oy:lle, Kalajoelle

Haemme asiakkaallemme Cent-Listat Oy:lle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Kalajoelle

Cent-Listat Oy on Suomen laadukkaimpiin kuuluva alansa tehdas Kalajoelta. CENT-Listat valmistaa ja toimittaa kodin viimeistelyn tuotteet 30 vuoden kokemuksella.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti varasto- ja logistiikkatyötä: kotimaan lähetysten kerääminen, kuljetustilausten tekeminen, hyllytys ja muut varaston päivittäiset tehtävät. Tehtävät varastolla ovat käytännönläheisiä fyysistä kuntoa vaativia tehtäviä. Eduksesi katsotaan aiemmat kokemukset logistiikkatyöstä ja trukin käyttötaidosta, mutta sinun ei tarvitse olla valmis logistiikan superosaaja, vaan sinut koulutetaan ja opetetaan työtehtäviin. Toivomme sinulta ennen kaikkea reipasta, huolellista ja oma-aloitteista työ-otetta.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsopimus on ensin määräaikainen, jonka jälkeen sinun on mahdollista vakinaistua asiakkaan kirjoille. Työtä tehdään aamuvuorossa 6-14. Maksamme palkkaa ammattitaitosi / tes mukaan. 

Tarjoamme sinulle rennon, hauskan ja kehittävän työpaikan, jossa pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Lisäksi Go Onin monipuoliset henkilöstöedut käyttöösi.

Herättikö paikka mielenkiintosi? Täytä hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa Anna-Mari Mäkikangas p. 040 1291 726 tai [email protected].  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijä Cent-Listat Oy:lle, Kalajoelle

85200 Alavieska
85140 Kalajoki
86300 Oulainen
86100 Pyhäjoki
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti