Skip to main content

Varastotyöntekijä, Elintarviketukku Rikainen OyElintarviketukku Rikainen Oy on tamperelainen täyden palvelun tukkuliike. Tarjoamme alueen asiakkaille, kuten lounaspaikoille, kunnille ja kahviloille, hyvän tuotevalikoiman, nopeat ja luotettavat toimitukset sekä edulliset hinnat. Pitkien perinteiden perheyrityksestämme asiakkaamme saa ystävällistä ja joustavaa palvelua. Vuosien varrella olemme kehittäneet toimintaamme ja tuotevalikoimaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme toiveita ja tarpeita.


Etsimme Elintarviketukku Rikainen Oy:lle Pirkkalaan kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen


VARASTOTYÖNTEKIJÄ  AAMUVUOROON


Tehtäviin kuuluu elintarvikkeiden keräilyä, pakkausta, vastaanottoa sekä varaston inventointia. Työskentely tapahtuu kylmätiloissa, jossa työskentelylämpötila on 4-6 astetta. Edellytämme kokemusta varastotyöstä sekä katsomme eduksi lavansiirtovaunun ajokokemuksen sekä eri varastonhallintajärjestelmien osaamista tai sinulla on valmiudet niiden oppimiseen.

Arvostamme hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pitkäaikaisesti ja luonteeltasi olet lojaali, luotettava ja joustava työntekijä.

Viikkotyöaika on 37,5h/vko, työvuorot sijoittuvat pääasiallisesti arkipäiville, poikkeuksena joka kolmas viikko, jolloin töitä on myös lauantaina. Toisinaan työtä saattaa olla myös sunnuntaisin tai arkipyhinä. Työpäivät alkavat klo 5-6 välillä. Palkkaukseen vaikuttaa aikaisempi kokemus ja osaaminen, kuitenkin vähintään kaupanalan työehtosopimuksen mukainen.

Työ alkaa mahdollisimman pikaisesti/sopimuksen mukaan. Kyseessä on 6 kk määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa  Asiakkuuspäällikkö Elisabeth Porkka elisabeth.porkka@sol.fi 

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää mahdollisimman pian Nordicin sähköisen hakujärjestelmän kautta osoitteessa:https://nordic.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3618 

Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Varastotyöntekijä, Elintarviketukku Rikainen Oy

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Pirkkala
Määräaikainen ja projektityö
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Jyväskylä
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Barona Teollisuus
Tuusula