Skip to main content

Varastotyöntekijä HRX Finland Oy:lle

Oletko pitkäaikaista työsuhdetta vailla? Pidätkö fyysisestä työstä? Tämä paikka voisi olla sopiva juuri sinulle!

Haemme asiakkaallemme HRX Finland Oy:lle varastotyöntekijää. Työtehtäväsi koostuvat pääosin autovaraosien ja muiden tuotteiden rahdittamisesta, skannauksesta sekä lähettämisestä erilaisia trukkeja apuna käyttäen. Myös muut yleiset varastoalan tehtävät voivat olla osana työpäivääsi.

Aloitus onnistuu heti ja työsuhde on aluksi määräaikainen syyskuun loppuun asti. Työssä pärjäävällä ja viihtyvällä henkilöllä on kuitenkin aito mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Terminaalitoiminnoissa työskennellään kokoaikaisesti arkisin klo 8.00–20.00 välillä, painottuen kuitenkin vahvasti klo 12.00–20.00 vuoroon. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen.

Tehtävässä pärjää ahkera ja omatoiminen henkilö, joka on valmis fyysiseen työhön. Aikaisempi työkokemus varastotehtävistä ja vastapainotrukista katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti, sillä tehtäviin annetaan kattava perehdytys työsuhteen alkaessa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ja uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae paikkaa viimeistään 25.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: henri.aitokari@barona.fi

HRX Finland Oy

HRX Finland Oy on kotimainen kuljetusyritys, joka on osa perheomisteista kansainvälistä HRX-konsernia. HRX yritykset tarjoavat markkinoiden nopeimpia pikakuljetuspalveluita, jotka toteutetaan joustavasti ja luotettavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Omat terminaalimme sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa. HRX yritysten palveluksessa on noin 270 logistiikan ammattilaista, joista Suomessa n. 20. Suomen toimipisteemme sijaitsee Vantaalla lentokentän läheisyydessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijä HRX Finland Oy:lle

Barona Logistiikka
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus