Skip to main content

Varastotyöntekijä iltavuoroon Vantaalle

Kiinnostaako varastotyöt iltavuorossa? Etsitkö osa-aikatyötä muun arjen ohelle?

Etsimme asiakkaamme Vantaalla sijaitsevaan varastoon reippaita, oma-aloitteisia ja luotettavia varastotyöntekijöitä. Työtehtävät pitävät sisällään pääosin teollisuustuotteiden keräilyä keräilykoneella, mutta työpaikalta löytyy myös muita yleisiä varastotehtäviä kuten pakkaamista ja lähettämötyötä.

Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja vuoroja on mahdollista sopia pääasiassa klo 13–22 välille. Vuoroja täyttäessämme huomioimme parhaamme mukaan työntekijän toiveet vuorojen määrän ja keston suhteen. Työskentely kokoaikaisesti on myös mahdollista, mutta tästä sovitaan aina erikseen.

Töitä tehdään viihtyisässä varastossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Aikaisempi kokemus varastotyöstä ja erilaisten trukkien käyttämisestä on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kattava perehdytys, joten työkokemustasi tärkeämpää meille on timanttinen asenteesi töitä kohtaan!

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti! Töissä on mahdollista aloittaa heti ja teemme valintoja tehtävään jo hakuprosessin aikana.

Hae paikkaa viimeistään 19.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: henri.aitokari@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijä iltavuoroon Vantaalle

Barona Logistiikka
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.12.2021

Jaa työpaikkailmoitus