Skip to main content

Varastotyöntekijä Keravalle

Viihdytkö fyysisessä työssä? Kiinnostaako sinua monipuoliset varastoalan tehtävät hyvässä porukassa?

Haemme asiakkaallemme Keravalle varastotyöntekijöitä. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, johon pääsee niin autolla, kuin julkista liikennettä käyttäen. Työtä tehdään kokoaikaisesti arkisin klo 6–22 välillä porrastetusti eri vuoroissa. Työtehtäviin kuulu vastaanoton, keräilyn ja lähettämön eri vaiheet. Työtehtävissä käytetään sähköistä lavansiirtovaunua.

Tässä tehtävässä menestyy hyvän asenteen ja reippaan otteen omaava henkilö, joka tykkää pitää itsensä liikkeessä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin käydään läpi kattava perehdytys.

Työssä on mahdollista aloittaa heti, ja töitä on tarjolla kokoaikaisesti vuoden 2021 loppuun asti. Työssä hyvin viihtyvällä ja menestyvällä voi olla hyvinkin mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko paikasta? Jätä hakemuksesi meille nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae paikkaa viimeistään 06.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: henri.aitokari@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijä Keravalle

Barona Logistiikka
Kerava
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Logistiikka
Kerava
Barona Logistiikka
Orimattila
Barona Logistiikka
Helsinki
Barona Logistiikka
Kotka
Barona Logistiikka
Vantaa