Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä Konecranesille (suorarekrytointi)

Haemme asiakkaallemme Konecranes Finland Oy:lle Hyvinkään sähkölaitetehtaan varastoon motivoitunutta ja ammattitaitoista varastotyöntekijää!

Vakituinen työsuhde solmitaan Konecranesin kirjoille, mutta rekrytointiprosessin hoitaa Barona.

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme.

Uskomme, että yrityksen menestys riippuu monimuotoisuudesta ja että se on kasvumme perusta. Meille ihmisten erilaiset taustat ja taidot ovat rikkaus, ja haluamme luoda yhteisöä, jossa KAIKKI voivat olla sellaisia kuin ovat. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Tehtaamme valmistaa raskaiden nostureiden sähköohjausjärjestelmiä, joiden parissa työskentely tarjoaa monipuolisia ja laaja-alaisia varastotöitä. Asiakkaillemme valmistuvat yksilöidyt, laadukkaat nosturit, joiden valmistuksessa painotamme korkeatasoista työjälkeä.

Tulet osaksi sähkölaitetehtaan osaavaa työyhteisöä. Työskentelet tehtaalla itsenäisesti, mutta rinnallasi on aina ammattilaisten porukka, joiden osaamista voit tarvittaessa hyödyntää. Työaikasi on 40 tuntia/viikko. Lisäksi käytössä on työaikaliukuma, mikä tarjoaa joustavat mahdollisuudet muun elämän tarpeiden huomioimiseen.

Mitä odotamme sinulta:

• Useamman vuoden aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

• Sähkökomponentiikan tuntemista

• Sähkö/mekaniikka kuvien perusteiden tuntemista

• Trukki korttia / Trukilla ajotaitoa

• Englannin kielen perusosaamista

• Suomenkielen taito on välttämätöntä työssäsi

• MS Office -ohjelmien ja IT:n perustaitoja

• Hyvää fyysistä kuntoa

• Paineensieto kykyä hektisessä ympäristössä

• Oma-aloitteisuutta

• Ongelmanratkaisukykyä

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa careers.barona.fi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja sovimme aloitukset mahdollisimman pian!

Hae paikkaa viimeistään 25.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: janne.tanhua-tyrkko@barona.fi

Konecranes Finland Oy

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 900 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijä Konecranesille (suorarekrytointi)

Barona Teollisuus
Hyvinkää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus