Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä (logistiikka)

Jotwire Oy on vahva elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja. Johdinsarjat, elektroniikka sekä asennusvalmiit järjestelmäkokoonpanot syntyvät tehtaillamme korkealla ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Moderni tuotantoteknologia viimeistelee kilpailukykymme. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat niin kotimaiset kuin kansainväliset ajoneuvo-, elektroniikka-, koneenrakennus- ja sähköteollisuuden yritykset. Jotwire Oy on osa Ouneva Groupia.

Haemme asiakkaallemme Jotwire Oy:lle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Lehmoon.

Toimit tehtaan varastossa tavaran vastaanottoon liittyvissä tehtävissä. Työ on kokoaikaista (37,5h/vko) ja työvuorot sijoittuvat  pääsääntöisesti päivävuoroon (ma-to klo 6-14.30, pe klo 6-11.30).

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Toivomme sinulta kuitenkin aiempaa kokemusta trukilla ajamisesta, etenkin vastapainotrukin ajokokemus katsotaan eduksi. Odotamme sinulta itsenäistä ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen tehtaan varastotyöstä sekä tehtävää tukevat ammatilliset opinnot. Luemme myös eduksi työturvallisuuskortin sekä auton käyttömahdollisuuden työpaikan sijainnin vuoksi.

Työsuhde on määräaikainen ja se solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työt alkavat heinä-elokuussa, mutta valinta tehdään heti sopivan työntekijän löytyessä. Töiden arvioitu kesto on lokakuun loppuun. 

Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka tehtävässä on 10,25e/h, tehtävän vaativuustason mukaisesti (TVR C3). Huomioimme palkkauksessa kuitenkin alan aiemman alan kokemuksen.

Me Go Onilla autamme työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin valtakunnallinen henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on yli 70 etuisuutta esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyen.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun asiakkuuspäällikkö Jussi Riikonen p. 050 377 9905 (ma-pe klo 9-16), [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijä (logistiikka)

Joensuu
80710 Kontiolahti
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti