Skip to main content

Varastotyöntekijä monipuolisiin tehtäviin

Haluaisitko päästä tekemään töitä monipuolisten varastotehtävien parissa? Löytyykö sinulta jo jonkin verran kokemusta varastotöistä ja toivoisit pääseväsi laajentamaan osaamistasi? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista!

Tarjolla on nyt paikka innokkaalle ja vastuunkantokykyiselle henkilölle, joka haluaa päästä tekemään monipuolisesti varaston eri tehtäviä erilaisten kukkien ja kasvien keskellä. Työtehtävät saattavat pitää sisällään mm. tuotteiden keräilyä, erilaisia pakkaustöitä, vastaanottoa ja halutessasi mahdollisesti myös uusien työntekijöiden perehdyttämistä. Työajat sijoittuvat klo 6-22 välille, mutta painottuvat päivävuoroon klo 8-16. Toivomme, että pystyt arkipäivien lisäksi tekemään töitä tarvittaessa lauantaisin. Tarjolla oleva työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta varastotehtävistä tai vähintäänkin reipasta asennetta ja motivaatiota lähteä oppimaan varaston saloja. Työ vaatii tekijältään myös hyvää fyysistä kuntoa, mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa viileässä (noin + 2 astetta) ja sujuvan suomen kielen lisäksi kohtalaista englannin kielen taitoa.

Mikäli tämä ilmoitus herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksen viipymättä! Aloitamme haastattelut pikimmiten ja teemme työntekijävalinnat heti sopivien ehdokkaiden osuessa kohdalle. Aloitus työssä on sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa. Palkkaus tehtävässä on Kaupan TES:n mukaan. Työpaikalla vallitsee hyvä yhteishenki ja töitä tehdään monikulttuurisessa sekä mukavassa tiimissä.

Hae paikkaa viimeistään 22.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: suvi.hattunen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijä monipuolisiin tehtäviin

Barona Logistiikka
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja