Skip to main content

Varastotyöntekijä monipuolisiin tehtäviin

Kykenetkö tarkkuutta vaativaan työhön? Meillä olisi tarjolla mielenkiintoisia varastotehtäviä päivävuorossa Vantaalla.

Etsimme asiakkaallemme Vantaan varastolle reipasta varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ovat monipuolisia tehtäviä varastolla aina tuotteiden keräilystä erilaisten järjestelmien käyttöön. Etsimme henkilöä, jolta löytyy valmius oppia uudet järjestelmät nopeasti ja kykyä työskennellä ajoittain hektisessäkin ympäristössä. Aiempaa varastokokemusta emme sinulta vaadi, vaan reippaalla ja tunnollisella asenteella pärjäät pitkälle. Työhön järjestetään kattava perehdytys sekä kollegoiden apua on aina saatavilla.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla kokoaikaisesti. Työt tehdään arkisin päivävuorossa klo 8.00-16.00, joten viikonloppuisin ja iltaisin voit tehdä mitä haluat. Työpaikka sijaitsee Vantaalla kauppakeskus Jumbon tuntumassa, joten julkiset kulkuyhteydet alueelle ovat hyvät.

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi, niin jätähän hakemuksen heti. Haastattelut käynnistyvät heti ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 28.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: miro.lakkonen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijä monipuolisiin tehtäviin

Barona Logistiikka
Vantaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Logistiikka
Helsinki
Barona Logistiikka
Vantaa
Barona Logistiikka
Vantaa
Barona Logistiikka
Vantaa