Skip to main content

Varastotyöntekijä Munax Oy Laitila

Etsimme Laitilan tuotantolaitoksellemme vakituiseen työsuhteeseen

VARASTO-/LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

Varastotyöntekijänä työskentelet monipuolisissa logistiikan ja varastonhallinnan työtehtävissä, joihin kuuluvat mm. saapuvan tavaran vastaanotto ja purku sekä tuotteiden keräily varastosta ja myyntitilausten lähettäminen. Työtehtäviin kuuluvat myös sähköisen varastojärjestelmän ylläpito sekä rahtikirjojen valmistelu. Viikoittainen työaika on 37,5 h ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa.

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut logistiikasta ja varastonhallinnasta, pidät monipuolisesta sekä toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työskentelytavaltasi tarkka ja huolellinen sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävissä tulet lisäksi tarvitsemaan paineensietokykyä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Katsomme eduksesi myös trukinajokokemuksen sekä hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa varastonhallinnan tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä varastotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi.

Laitathan hakemuksesi pikaisesti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Huomioithan, että, emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Työsuhde solmitaan suoraan Munax Oy:n kanssa.

Rekrytoinnissa avustaa Barona Logistiikka Oy ja henkilöstökonsultti Pirjo Rouhiainen, puh. 040 774 7780, pirjo.rouhiainen@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina Teams kautta tai puhelinhaastatteluina (tarvittaessa haastattelut voidaan järjestää toimistossamme Korona rajoitukset huomioon ottaen). Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae paikkaa viimeistään 19.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pirjo.rouhiainen@barona.fi, 0407747780

Munax Oy

Munax Oy on ympäristöasiat huomioon ottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle ja kehittäneet kananmunasta paljon uusia ja innovatiivisia palkittuja elintarvikkeita. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää vähittäiskaupasta, Food Servicesta ja teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2020 liikevaihtomme oli 45 miljoonaa. Munax Oy on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä, päätoimipiste Laitilassa ja muut yksiköt Kustavissa ja Mynämäellä. Munax Oy on osa pohjoismaista DANÆG-konsernia. www.munax.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijä Munax Oy Laitila

Munax Oy
23800 Laitila
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus