Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä, Pyhäntä

Go On Oulu etsii Maustaja Oy:lle Pyhännälle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Maustaja Oy on yli 80 alan ammattilaista työllistävä, vakavarainen, useiden tunnettujen elintarvikemerkkien sopimusvalmistuskumppani, joka etsii nyt vahvistusta mukavaan tiimiinsä.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista sisätiloissa suoritettavista varastonhoidollisista tehtävistä, mm. tavaran vastaanotosta ja lähetyksestä, hyllyttämisestä ja inventoinnista. Työtä tehdään pääsääntöisesti trukilla, joten hyvät trukinkäsittelytaidot katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässäsi työskentelet läheisessä yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa ja vastaat mm. materiaalien keräyksestä tuotannon tarpeisiin ja valmiiden tuotteiden varastoinnista. Työtä tehdään aika ajoin yhteistyössä myös ulkomaisten tavarantoimittajien kanssa, joten mm. englannin kielen taito katsotaan hakijan eduksi. Työ on 3-vuorotyötä, joten omaathan valmiuden tehdä vuorotyötä. Palkkaus määräytyy Elintarvikealojen TES:n mukaan kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Etsimämme henkilö omaa oma-aloitteisen ja reippaan asenteen, sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Hän ei myöskään jäädy paineen alla, vaan säilyttää järjestelmällisen ja täsmällisen työotteensa myös kiireen keskellä. Katsomme alan koulutuksen ja/tai aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä hakijan eduksi. Tärkeintä on hyvä asenne sekä halu oppia uutta!

Edellytämme hakijoilta

  • ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta
  • alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mm. trukinkäyttökokemusta
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • motivoitunutta asennetta sekä intoa oppia uutta

Tarjoamme

  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä
  • monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät
  • siistin sisätyön
  • mukavan ja kannustavan työyhteisön
  • kattavat henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntija Aino Maaninka p. 0400 548 811 ja asiakkuuspäällikkö Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijä, Pyhäntä

92930 Pyhäntä
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti