Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä Feonille

Varastotyöntekijä Feonille

Haemme yhdessä Feonin kanssa heille pitkäaikaista ja motivoitunutta varastotyöntekijää terästeollisuuden pariin Hattulaan. Työpaikka sijaitsee Parolassa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin.

Työtehtävät ovat monipuolisia varaston työtehtäviä. Tehtäviä on niin vastaanoton, keräilyn, ja lähettämön puolella. Lisäksi on mahdollisuus myös tuotantopuolen töihin. Työmaalla käytetään paljon isoja nostureita ja trukkeja, joten kokemus erilaisten koneiden ja trukkien ajosta katsotaan eduksesi. Tarjoamamme työ on vuorotyötä, ja valmius kolmivuorotyöhön on plussaa. Työpaikalla on myös mahdollisuus tehdä pelkkää yötyötä. Työssä käsitellään raskaitakin tuotteita, ja työ on paikka paikoin myös fyysistä.

Työnhakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä - oikeanlainen asenne ratkaisee. Olet reipas ja oppimishaluinen tekijä. Metallialan osaaminen ja osaaminen erilaisten koneiden ja nostureiden käytöstä katsotaan eduksesi. Työmaan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön työmaalle päästäksesi.

Tarjolla on pitkäaikainen ja vakituinen työ, ja tarkoituksena on solmia työsuhde suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Jos tunnistit itsesi hakutekstistä, laita hakemusta tulemaan jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15
Niina Partanen
050 502 0189
niina.partanen@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Varastotyöntekijä Feonille

Parolannummi, 13700 Hattula
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus