Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä, Toimistotukku Kari

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Toimistotukku Karille

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

alkuun vuoden loppuun asti kestävään määräaikaiseen, kokopäiväiseen vuokratyösuhteeseen Jyväskylään. Jatko asiakkaan kirjoilla on todennäköinen.

Varaston puolella työnkuvaan kuuluu tuotteiden vastaanottamista ja purkamista, tarkistamista, hyllyttämistä sekä tilausten keräilyä ja pakkaamista. Työtehtäviä ovat ajoittain myös mallien kasaaminen, tarvittaessa hyllyjen siirtely sekä muut varaston yleiset tehtävät. Myymälän puolella työnkuvaan kuuluu myymälän yritys- ja kuluttaja-asiakkaiden asiakaspalvelua, ajoittain kassatyöskentelyä sekä muita myymälän yleisiä tehtäviä.

Työtä tehdään arkisin klo 9-17 välillä ja työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Varaston tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa, eduksi katsomme lisäksi trukinajotaidon sekä varastoalan koulutuksen. Toivomme Sinulta löytyvän myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme positiivista asennetta ja hyviä tiimityötaitoja, lisäksi odotamme intoa ja mielenkiintoa uuden oppimiseen monipuolisen tuotevalikoiman parissa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen monipuolisissa työtehtävissä vakavaraisen yrityksen palveluksessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi http://go-on.likeit.fi/apply/34939537 kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän Emmi Leppänen, 044 334 6292, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijä, Toimistotukku Kari

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti