Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen tunnetulle ja vakavaraiselle asiakkaallemme Tampereelle.

Työtehtäviin kuuluu metallivaraston eri työtehtävät, kuten vastaanotto, hyllytys, sisäiset materiaalitoimitukset sekä muut tehtävät. Työssä käytetään vastapainotrukkia.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta varastotyöntekijän tehtävistä, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta otetta työntekoon, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä omatoimista ja täsmällistä työskentelyotetta. Lisäksi edellytämme hakijoilta hyvää oppimiskykyä sekä innokasta asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme sinulle työpaikan osaavassa ja kehittyvässä ympäristössä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja mukavan työporukan ympärillesi.

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työtä tehdään päivävuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Antti Tuhkala: 050 591 6014 antti.tuhkala@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus