Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä viileävarastoon

Haluatko päästä tekemään fyysistä ja liikkuvaa työtä? Kiinnostaako sinua viileässä työskentely?

Etsimme varastotyöntekijää asiakkaamme elintarvikevarastoon Vantaan Viinikkalaan. Pääsääntöisesti töitä tehdään viileässä, noin +2C -asteisessa varastossa, mutta toivomme että sinulta löytyy valmius työskennellä tarvittaessa myös pakkasessa. Työnkuva on erilaisten tuotteiden ja pakkausten tarroittamista, tuotteiden keräilyä ja lavoittamista.

Työvuorot sijoittuvat klo 6-18 välille. Töitä tehdään arkisin ja aina välillä myös lauantaisin. Aloitus työssä on heti sopivan henkilön löydyttyä ja toivomme, että voit sitoutua tehtäviin ainakin ensi kevääseen saakka.

Emme vaadi aikaisempaa varastokokemusta, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys. Tässä työssä asenne siis ratkaisee! Hakijoilta odotamme kuitenkin tarkkaa, ripeää sekä oma-aloitteista työotetta. Hyvä fyysinen kunto on myös oleellista, sillä nosteltavat laatikot saattavat ajoittain olla painavia.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi heti! Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.

Hae paikkaa viimeistään 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: nina.hakanen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijä viileävarastoon

Barona Logistiikka
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus