Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijäksi Tikka Spikes Oy:lle

"Tikka Spikes Oy edustaa nykyaikaisen nastateknologian kansainvälistä huipputasoa. Teemme jatkuvaa työtä tuodaksemme markkinoille turvallisimpia, kestävimpiä ja ympäristöystävällisimpiä nastaratkaisuja. Tuotekehityksen edelläkävijänä Tikka Spikes on tulevaisuudessakin paras valinta nastan toimittajaksi. Tikka Spikes on osa kansainvälistä Continental-konsernia."

Haemme asiakasyrityksellemme Tikka Spikes Oy:lle nyt tarkkaa ja oma-aloitteista VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen, mutta töiden hyvin sujuessa tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Työtehtävässä vastaat monipuolisesti varaston eri tehtävistä, jotka pitävät sisällään esimerkiksi saapuvasta ja lähtevästä tavarasta huolehtimisen sekä rahtikirjojen ja lähetyspapereiden kirjaamista. Työ pitää sisällään myös muita varaston työtehtäviä, kuten varastointiin, pakkaamiseen sekä keräilyyn liittyviä työtehtäviä.

Olet etsimämme persoona, jos olet tarkka ja järjestelmällinen tekijä. Osaat työskennellä itsenäisesti, että tiimissä ja sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien kanssa työskentelystä. Aikaisempi kokemus varastotyöstä sekä trukkityöskentelystä katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Rekrytoinnista vastaa Go On Jyväskylä. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, käy jättämässä hakemuksesi Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 22.10.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska / 040 173 9797 / [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijäksi Tikka Spikes Oy:lle

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti