Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä

Etsitkö varastotöitä? Oletko kokenut ammattilainen tai etsitkö ponnistuslautaa logistiikka-alan syövereihin? Mikäli vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin jatkahan lukemista.

Haemme 

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

PK-seudulle ja Uudellemaalle

Hakemamme henkilö voi olla vasta työelämää aloitteleva tai jo kokeneempi tekijä. Työkokemusta tärkeämpi hakemamme kriteeri on ASENNE. Osaaminen karttuu työtä tekemällä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan täytyy löytyä takataskusta.

Kiinnostuitko?  Jos nappasi, lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian ja kerro osaamisestasi, millä alueella haluaisit työskennellä ja etsitkö kokoaikaista vai osa-aikaista työtä. Sinulla on myös mahdollisuus päästä Go On-henkilöstöohjelman kattavien etujen piiriin.

Laitathan hakemuksesi CV:n kanssa tulemaan alla olevan linkin kautta. Lisätietoja voit kysellä Go On Helsingin toimistolta arkisin 9-16. p. 0407611808 tai helsinki@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Varastotyöntekijä

Uusimaa
Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.03.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus