Skip to main content

Varastotyöntekijöitä Finelcomp Oy:lle

Varastotyöntekijät HOI!

Oletko vapautumassa juuri nykyisistä tehtävistä tai onko mullistava vuosi vienyt työpaikkasi? Nyt olisi pitkäaikainen paikka auki Outokummussa.

Haemme asiakkaallemme FINELCOMP OY Outokumpuun VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisen vuokratyösuhteen jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on tunnettu metalliteollisuuden toimija, joka kaipaa nyt riveihinsä materiaalin käsittelijää.

Työtehtävä: Työtehtäviisi voivat kuulua erilaisten materiaalien käsittely, keräily sekä siirto työpisteeltä toiselle. Huolehdit sisäisestä logistiikasta ja saldojen kirjanpidosta. Lisäksi työnkuvaasi voi kuulua materiaalien vastaanottoa sekä toimimista ulkotiloissa.

Työvälineet tms muut erikoistaidot: Keräilyssä hyödynnät mm. pinontavaunua, trukkeja sekä osaamistasosi perustella pyöräkuormaajaa. Valinnoissa etusijoille menevät henkilöt, joilla näiden laitteiden ohjakset pysyvät käsissä jo valmiiksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin laitteisii saat kattavan perehdytyksen.

Sinulta toivotaan: Oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä ja oppia työssään. Varastopuolen kokemus katsotaan eduksi, mutta hyvällä asenteella sinulla on mahdollisuus oppia hommaan nopeasti.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: Sinulla tulee olla valmius 2-vuorotyöhön.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti, kun sopiva tyyppi tehtävään löytyy. Haussa pitkäaikainen työntekijä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 31.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mervi.leinonen@barona.fi, 0505999580

Finelcomp Oy

Siellä mistä me tulemme, perustuu elämä vahvoihin arvoihin ja työ aitoon intohimoon. Siksi teemme kaikkemme rakentaaksemme parempaa työarkea myös asiakkaillemme, tinkimättömästi laatua kunnioittaen.

Emme valmista tuotteitamme vain tekemisen ilosta, vaan sähkökeskusmekaniikka on kutsumuksemme. Osaamisemme, kokemuksemme, laatutasomme ja tuotteidemme modulaarisuus ovat tehneet meistä skandinaavisen standardin sähkökeskuskoteloiden valmistuksessa.

Voimamme on sitoutumisessa. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset tarjoamalla laadukkaita tuotteita, joilla teemme heidän projekteistaan helpompia ja turvallisempia.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijöitä Finelcomp Oy:lle

Barona Teollisuus
83500 Outokumpu
Joensuu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Joensuu
Barona Teollisuus
Joensuu