Skip to main content

Varastotyöntekijöitä Hämeenlinnaan

Etsimme varastotyöntekijöitä Hämeenlinnaan

NOSH on suomalainen vaatemerkki, jonka vaatteisiin on ilo pukeutua. Valikoimaamme kuuluvat ylellisen pehmeät, laadukkaat ja aina sopivat naisten, lasten sekä miesten vaatteet. NOSH vaatteiden pääraaka-aineena on luonnonmukaisesti kasvatettu ja sertifioitu luomupuuvilla. Kaikki vaatteemme valmistetaan vastuullisesti Euroopassa. Vuonna 2019 toimitimme asiakkaillemme n. 140 000 tilausta sisältäen lähes 380 000 vaatekappaletta.

Oletko reipas ja motivoitunut, oppimishaluinen, työtä pelkäämätön sekä logistiikasta kiinnostunut henkilö, joka on halukas kehittymään varastoalalla? Laita hakemuksesi tulemaan välittömästi! Aikaisempi kokemus logistiikasta on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta varastoalan ammattilaisen.

Työtehtäviin kuuluu keräämistä, palautusten käsittelyä sekä vastaanottoa vaatevarastolla. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kello 6.30-18.00 välisenä aikana ja palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti, mitä odotat tulevalta työltä ja millainen on logistiikka-alan osaamisesi.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

- Tarkkuutta

- Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja

- Tehokasta työskentelyrytmiä

- Hyvää suomen kielen taitoa

- Täysi-ikäisyyttä

Mitä tarjoamme?

- Transval Akatemian koulutukset

- Työhyvinvointisäätiön palvelut

- Laadukkaat työvaatteet

- Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- Reilut työkaverit ja turvallisen työympäristön

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

Niina Lahti

Rekrytointikoordinaattori

niina.lahti@transval.fi

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Niina Lahti
niina.lahti@transval.fi
Työpaikan osoite: Postintaival 7 A, 13101 HÄMEENLINNA
Palkkaus: TES
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 10.07.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11487910

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Varastotyöntekijöitä Hämeenlinnaan

Hämeenlinna
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus