Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijöitä keikkatyöhön

Palvelutukku Itä-Suomi on paikallinen ja palveleva elintarviketukku, joka myy tuotteita omasta maakunnasta ja myös maailmalta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki elintarvikeryhmät, ja lisäksi laaja valikoima non-food -tuotteita. Panostamme palveluun ja logistiikkaan. Osaavassa joukossamme kaikki ovat asiakaspalvelijoita. Tuomme tuotteet sovitun toimitusrytmin mukaan, vaikka aamuvarhaisella.
 
Etsimme asiakkaallemme Palvelutukku Itä-Suomi Oy:lle reippaita varastotyöntekijöitä keikkatöihin Mikkeliin.


Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, tavaroiden vastaanottamista ja hyllytystä, varaston hallintaa, kuormien keräilyä sekä varaston siisteyden ylläpitämistä. 


Edellytämme hakijoilta ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä IT-taitoja. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, vaan asenne ja halu tehdä töitä ratkaisevat. Työhön annetaan kattava perehdytys. 


Asiakkaamme tarjoaa sinulle keikkatöitä mukavassa työyhteisössä oman aikataulusi mukaan. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ilta- ja yövuoroihin. Palkkaus kaupan tes:n mukainen.


Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885.


Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pian ohessa olevan linkin kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana! 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijöitä keikkatyöhön

Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti