Skip to main content

Varastotyöntekijöitä keikkatyöhön

Haemme asiakasyrityksellemme Kokkolaan loppuvuoden tarpeisiin

 

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ KEIKKATYÖHÖN

 

Tehtäviisi kuuluu kontin kuorman purkua, tavaran vastaanottoa, hyllyttämistä, tuotteiden pakkaamista ja muita tehtävään liittyviä töitä.

Odotamme sinulta aktiivista ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta ei tähän työhön tarvita, riittää että olet reipas ja ahkera. Työ soveltuu hyvin naisille ja miehille.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen sekä perehdytyksen työtehtäviin.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.12.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa HR-koordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 689 1052, HR-konsultti Malena Borén puhelin 040 685 5200 tai HR-konsultti Jonna Tunkkari puhelin 040 198 0427. 

 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa http://www.uniflex.fi

Varastotyöntekijöitä keikkatyöhön

Kokkola
68500 Kruunupyy
68570 Luoto
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus